Stillingsannonse: Trainee prosjektleder

Skrevet 01.1.70 av Lysteknikk Web

Trainee stilling – Prosjektleder

Last ned stillingsannonsen som PDF her

TOTALLEVERANDØR AV ELEKTRO og SVAKSTRØM

Lysteknikk El. Entreprenør holder til på Skullerud i Oslo, vi selger helhetlige løsninger innenfor elektroinstallasjoner og har lang erfaring innen kontorer og næringsbygg. Vi er 105 ansatte fordelt på 4 avdelinger som heter Service, Prosjekt, Sikkerhet og Datasenter. Vi har store og solide kunder for det meste innen næringsbransjen. Vi har egne tekniske tegnere og prosjekterer anleggene i eget hus. Vi i Lysteknikk har fokus på trivsel og gode arbeidsforhold, og scorer høyt på interne målinger. For mere informasjon se www.lysteknikk.no

 

Trainee prosjektleder:

Til vår avdeling LT Prosjekt søker vi Trainee. Du vil få et opplæringsprogram med kurs internt og eksternt innen ledelse, prosjektering, kontraktsformer, kalkulering, arbeidstrening, økonomi og personalledelse. Planen er å bli en fullverdig prosjektleder i løpet av 1-2 år.

 

Relevant kvalifikasjoner:

– Fagarbeider elektriker

– Ledende montør/bas elektriker

– Prosjektleder elektro

– Fagskoleingeniør elkraft (Teknisk fagskole)

– Ingeniør elektro

-Datakunnskaper (Outlook, Excel, Word, PowerPoint)

 

Personlige egenskaper:

Selvstendig, fleksibel, serviceinnstilt, engasjert, ansvarsbevisst, imøtekommende, kundeorientert, resultat fokusert, lojal, motiverende, lag spiller, effektiv, løsningsorientert, høy moral, god arbeidskapasitet.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Oppstart etter avtale.

Søknad sendes til [email protected]. Spørsmål kan stilles til Morten Haug 907 41 836.

 

Last ned stillingsannonsen som PDF her