Bygge datasenter

Vi i Lysteknikk er totalleverandør av nøkkelferdige og energieffektive datasentre, for at det skal være enklest mulig for deg påtar vi oss alle steg, fra prosjektering til nøkkelferdig datasenter.

Hva er et datasenter?

De fleste bedrift anser sine “data” for hjertet av bedriften, og derfor stilles det strenge krav til sikker lagring og drifting av det fysiske IT-miljøet. Et datasenter er kort fortalt en stor gruppe nettverksbaserte dataservere. De brukes vanligvis av organisasjoner til ekstern lagring, behandling eller distribusjon av store mengder data. Et datasenter bidrar til en lettere og sikrere IT-hverdag, og ved å bruke en profesjonell eksternleverandør, sørger du for sikker lagring av all informasjon.

Vi besitter unik erfaring og kompetanse som vi har opparbeidet oss gjennom flere år. Les videre for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg.  

Våre tjenester

Datasenter – sikker lagring av alle dine data

Vi tilbyr helhetsløsninger innen datarom, men vi kan også bygge nye datarom i tillegg til at vi kan oppgradere eldre sentre. Det fysiske miljøet rundt senteret i forhold til den ytre beskyttelsen er noe vi som totalleverandør tar oss av. Noe av det er er klima og diverse sikkerhetssystemer, men også isolasjon og gulv. For de kundene som har behov for det tilbyr vi også EMP-bur (Elektro Magnetisk Puls)

Les mer: “Datasenter

Tilgjengelighet

Ved å benytte deg av våre tjenester, vil du oppleve at vi alltid er tilgjengelig. Vi ønsker å være der for kundene våre, og kan derfor stille opp med et profesjonelt vaktsystem 24 timer om dagen hele uken, hele året. Vårt servicepersonell er klare til å hjelpe deg med hva det måtte være. Vi har vårt eget verktøy og kan derfor være på stedet så fort som overhodet mulig. Vi har høytkvalifiserte teknikere som tar ansvar.

Les mer: “El-døgnvakt

Produkter og løsninger

Vi har valgt å være produktuavhengige for å kunne tilby kundene våre de produktene som passer best deres behov. Løsningene endrer seg etter produktene som utvikles, kundens behov, og vår erfaring med hva som fungerer best, samtidig som at alle kunder er unike.

Kartlegging

For å kunne komme med tiltak som kan styrke sikkerheten og bedre oppetiden er det nødvendig med en analyse for å kunne kartlegge bedriftens styrker, svakheter og utfordringer. Etter det kan man finne det rette sikkerhetsnivået og innføre relevante tiltak.

Hovedtavler

Vi prosjekterer, leverer og installerer høy- og lavspenningstavler i ulike størrelser. Vi sikrer riktige løsninger og god kvalitet gjennom å samarbeide med ledende leverandører av strømavtaler.

Generatorer

Vi i LT datasenter installerer generatorer i flere størrelser helt opp til 10.000 kVA. Generatorer blir brukt dersom en bedrift har behov for reserveenergi om det skulle oppstå problemer. De løsningene vi tilbyr sørger for at driften opprettholdes på tross av strømbrudd. Miljø, økonomi og fleksibilitet står sterkt hos oss når det kommer til levering av reserveenergi.

Hvorfor velge oss?

Lysteknikk ble etablert i 1994. Siden den gang har vi opparbeidet oss gode erfaringer etter å ha vært i bransjen i 28 år.  Vi omsetter for 220 millioner kroner i året og har hatt flere store kunder – blant annet Skatteetaten og Sporveien.

Et av våre største satsingsområder er oppfølging av senteret etter det er bygget, som blant annet vedlikehold. Våre ansatte er svært dedikerte og er tilgjengelige 24/7 for å hjelpe deg.

Vi har egne datarom teknikere, tekniske tegnere, datarom designere og andre spesialister, og derfor kan vi forsikre kundene om et godt resultat. Vi har alltid kontroll over hva som blir gjort.

Vi setter kvalitet svært høyt og gjør derfor våre innkjøp direkte fra produsenter og samarbeider med ledende leverandører innen de tjenestene vi tilbyr.

Kontakt oss

Vi vil gjerne høre fra deg! Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om å bygge datarom, våre tjenester eller andre henvendelser. Vi står klare til å hjelpe deg.