Elektriker døgnvakt Oslo

Har strømmen gått, lysene blinker, er det jordfeil i sikringsskapet, eller mistenker du alvorlige feil, og du bor i Oslo? Slike ting kan skje når som helst på døgnet, og i slike tilfeller er det behov for en 24/7 elektriker døgnvakt.

Hva gjør en elektriker?

En elektriker døgnvakt i Oslo overvåker, reparerer samt monterer elektriske anlegg. En elektriker kan jobbe med boliger og andre bygg som industribygg, landbruk og olje- og gassinstallasjoner. I Norge er det bare elektrofagarbeidere som har tillatelse og anledning til å utføre jobb med selvstendig utførelse av reparasjon av elektriske anlegg.

Du kan lese mer om elektrikerfaget og hva de jobber med.

Våre elektriker døgnvakter i Oslo er velutdannede fagarbeidere med erfaring innen kvalitet og presisjon. De utfører effektivt og godt arbeid ved undersøkelser og installasjoner av elektriske verk. Elektrikerne på døgnvakt er tilgjengelige 24/7 i tilfelle noe skulle gå feil med det elektriske anlegget til en bolig eid privat eller av bedrift.

Hva kan du gjøre selv?

Før du tar kontakt med vår elektriker døgnvakt i Oslo kan det være lurt å se hva du kan gjøre selv når jordfeilbryteren har løst ut.

Å få tak i våre ansatte er ikke et problem da vi har døgnvakt og utfører elektriske undersøkelser til alle tidspunkter på døgnet. Vi har Oslos bestes responstid. Vår elektriker døgnvakt i Oslo er hos deg innen en time når du trenger akutt hjelp av elektriker.

Om Lysteknikk

Lysteknikk er et selskap etablert i 1994 som omsetter for rundt 220 millioner i året. Vi har spesialdivisjoner rettet mot datarom, sikkerhet, service og prosjekter. Lysteknikk har hatt mange store kunder, for eksempel Sporveien og Skatteetaten.

Vårt største satsingsområde er oppfølging av senter vi har bygget. Derfor kan vi garantere oppfølging av elektriske anlegg etter at de har blitt bygget, og våre ansatte er dyktige og dedikerte. Vi har også svært stort fokus på vår elektriker døgnvakt for kunder i Oslo. Kvalitet er en av våre høyeste prioriteringer, og våre innkjøp foregår direkte fra produsenter og vi samarbeider med de beste leverandørene innen våre tjenester.

Divisjoner

Kontakt

Har du spørsmål angående vårt selskap og våre tjenester kan du ta kontakt gjennom vårt kontaktskjema. Vi holder til på Olaf Helsets Vei 8, 0694 Oslo.