Elektriker Oslo Lørdag

En elektriker med døgnvakt i Oslo er både praktisk og viktig. Feil på anlegg kan skje når som helst, og da er det greit å ha noen som kan komme og fikse feilen så fort som mulig. Lysteknikk har ansatte som er tilgjengelige 24 timer i døgnet, slik at vi kan hjelpe kunden så fort som mulig. Kontakt oss i dag og vi vil bistå deg med våre tjenester.

Elektriker tilgjengelig i helgene

En feil på det elektriske anlegget kan skje når som helst, også lørdager og søndager. Vi har elektrikere tilgjengelig i Oslo døgnet rundt, slik at feil kan rettes opp i så fort som mulig. Dermed kan våre ansatte også ankomme raskt også på lørdag og søndag. Vi kan bistå med små og store prosjekter. Våre elektrikere har lang erfaring, og vil alltid gjøre en grundig jobb for å sikre minimalt med feil og skader i fremtiden.

Elektriker 24/7

Lysteknikk tilbyr elektrikertjenester 24/7 – et tilbud vi er veldig stolt av. Hvis du trenger en elektriker i Oslo på en lørdag, vil det alltid være en elektriker tilgjengelig hos oss. Vi sørger for konkurransedyktige priser, og kommer til deg i løpet av kort tid – uansett hvor du befinner deg i Oslo eller omegn.

Tjenester vi tilbyr

Lysteknikk tilbyr mange tjenester, og er totalleverandør av elektrikertjenester på det norske markedet.

El-sjekk

Uavhengig av om ditt elektriske anlegg er nytt eller gammelt, er en el-sjekk helt nødvendig. En el-sjekk bør gjennomføres en gang i året. Ved å benytte deg av Lysteknikk blir el-sjekken rimelig, og du kan være sikker på at den gjennomføres av autoriserte elektrikere. Vi bistår deg som bor i Oslo, Akershus og omegn.

Les mer: Dette sjekker de på elkontroll

Sikkerhet

Sikkerhet og trygghet er viktig. Lysteknikk ønsker å være en ledende aktør på markedet, med de beste løsningene. Vi tilbyr flere for forskjellige sensorer, som kan tilpasses slik kunden ønsker. Kunden får også alltid varen levert og installert til riktig tid.

Service

Etter at vi har installert et elektrisk anlegg hos deg, sørger vi også for oppfølging og service av anlegget. Vi tilpasser oss kundens behov og lager egne avtaler for investering, drift og vedlikehold.  

Om Lysteknikk og våre mål

Lysteknikk ble etablert i 1994 og har 20 års erfaring innen elektrikeryrket. Våre 80 ansatte jobber daglig med å tilby gode tjenester og priser, skreddersydd til våre kunder. Vi er også tilstede når det trengs, inkludert lørdager og søndager. Du finner vårt hovedkontor på Skullerud i Oslo.

Les mer: Bygge datacenter

Kontakt oss

Dersom du har spørsmål eller andre henvendelser, kan du kontakte oss via vårt kontaktskjema. Vi ser frem til å høre fra deg og hvordan vi kan bistå deg med våre tjenester i Oslo og omegn. Husk at våre tjenester også er tilgjengelig på lørdager.