Elektriker Oslo Søndag

Lysteknikk er leverandør av elektrikere som er tilgjengelige 24 timer i døgnet hele uken. Vi hjelper til med å gjøre ditt hjem trygt. Vi hjelper deg til alle tider, også på Søndager.

Det hender at man har behov for en elektriker utenom ukedager fra 8-4. Dessverre er det ikke alltid lett å finne en elektriker i Oslo som leverer tjenester på en søndag. Lysteknikk er tilgjengelig hele døgnet, året rundt.

Les mer: Bygge datacenter

Vær forsiktig med elektriske anlegg

Det er i ytterst få tilfeller at man kan fikse sitt eget elektriske anlegg, med mindre man er en autorisert elektriker selv. Her er en liste over ting du selv kan gjøre ved noen enkle feil:

Ved andre feil anbefaler vi at du venter til en elektriker ankommer, som kan ta en ordentlig titt på hva som er galt. Ved å prøve å løse problemet selv kan man dessverre gjøre situasjonen vondt verre. Våre ansatte er erfarne og kan fiske både store og små problemer.

 

Tjenester fra Lysteknikk

Siden Lysteknikk ble grunnlagt, har vi jobbet for å bli en totalleverandør innen elektroarbeid i Oslo. Våre elektrikere har god erfaring og utfører et faglig godt arbeid til konkurransedyktige priser. Vi ønsker å være der for kundene våre, uansett om det er søndag eller onsdag. Vi vil alltid stå på og legge til rette for de beste løsningene, slik at kundene våre blir fornøyde.

 

Elektriker  24/7

Vi tilbyr elektrikertjenester hver dag, til og med på søndag, i hele Oslo. Å ha en elektriker tilgjengelig til enhver tid, hele døgnet og alle dager i uken, er en stor fordel. Hva som helst kan skje i løpet av en dag, og i noen tilfeller må ting fikses så fort som mulig. Derfor tilbyr vi i Lysteknikk elektrikertjenester 24/7 til alle våre kunder i Oslo og omegn.

Basert på hvor du bor kan det ta en stund før vi ankommer, men vi sender alltid en ledig ansatt som kommer så fort som mulig. Vi kan også guide deg ved mindre feil på ditt elektriske anlegg gjennom en telefonsamtale.

 

El-sjekk

Vi utfører el-sjekker i Oslo, også på søndager. Dette inkluderer å sjekke om det elektriske anlegget fungerer som det skal. Vi tar for eksempel en titt på sikringsskapet og jordfeilbryteren. Fungerer ikke disse kan mye gå galt, og nettopp dette skal vi hjelpe deg å unngå.

Våre elektrikere bistår også med planlegging og gode tips til hvordan du kan sette opp ditt elektriske anlegg på en trygg måte. Noen ganger blir det utført nokså kreative løsninger på det elektriske anlegget. Dette vil vi helst unngå, da det kan føre til brannskader.

Les mer: Er du en av dem som bor i en skjult brannfelle?

 

Kontakt oss

Har du behov for noen av de de tjenestene vi tilbyr? Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål. Vi hjelper deg gjerne med det du måtte lure på.

Ikke glem at du også kan kontakte våre elektrikere i Oslo lørdag og søndag.