Elektriker Oslo

Lysteknikk er totalleverandør innen elektriske tjenester. Vi er en av de beste på markedet og sørger for å gi deg konkurransedyktige priser og god service.

Har du behov for en elektriker? Lysteknikk er en totalleverandør innen elektrikertjenester, og bistår deg der det trengs. Vi er raske og har lang erfaring innen faget. Kontakt oss i dag, vi er lett tilgjengelige i Oslo og omegn.

Trenger du en elektriker i Oslo i løpet av kort tid, er vi der for deg. Vi har alltid en elektriker tilgjengelig 24 timer i døgnet. Feil kan skje når som helst i løpet av dagen og uken. Å vite at noen er tilgjengelig hvis noe skulle skje noe er derfor svært viktig.

 

Hva du kan gjøre selv ved elektriske feil

Dersom du bor langt unna, kan det ta en stund før vi ankommer. Derfor kan det være greit å vite om det er ting du kan gjøre på egenhånd. Ved avanserte feil eller alvorlige skader anbefaler vi å vente på en profesjonell.

 

Hvis det skjer en jordfeil er det likevel mye du kan gjøre selv. Du kan for eksempel dra ut alle stikkontakter som hører til jordfeilen. Deretter kan du sette på jordfeilbryteren igjen, og sette inn stikkontaktene en etter en til jordfeilbryteren slår alarm. Dersom denne prosedyren ikke fungerer, kan det være et tegn på andre feil på det elektriske anlegget. I slike tilfeller er det lurt å vente til en elektriker kommer.

 

Husk at man skal være forsiktig med et elektrisk anlegg. Er du usikker på hvordan anlegget skal fikses, bør du vente på profesjonell hjelp. De fleste feil skjer når ufagkyndige prøver seg på kreative løsninger. Dette ønsker vi unngå.

Våre tjenester

Lysteknikk tilbyr en rekke tjenester til våre kunder og er en totalleverandør innen elektroarbeid i Oslo. Våre tjenester blir alltid utført av en godkjent elektriker, med presisjon og effektivitet.

 

El-sjekk

El-sjekk er nødvendig for alle boliger, uavhengig av om det elektriske anlegget er nytt eller gammelt. Dette er en rimelig tjeneste, og trengs bare å utføres en gang i året. Vi utfører el-sjekk i Oslo og Akershus.

Les mer: Elektriker Oslo Søndag

Sikkerhet

Lysteknikk tilbyr gode løsninger som øker både sikkerhet og trygghet i hjemmet til våre kunder. Vi har blant annet flere forskjellige sensorer, som kan tilpasses kundens behov. Kunden får alltid varen levert og installert til riktig tid.

Service

Etter en installasjon av et elektrisk anlegg vil vi alltid sørge for oppfølging og service på anlegget. Vi setter sammen helhetlige avtaler for investering, drift og vedlikehold, som tilpasses kundens behov. Slik legger vi grunnlag for god drift av det elektriske anlegget.

 

Lysteknikk

Lysteknikk ble etablert i Oslo i 1994, og vi har med det over 20 års erfaring. Vårt mål er å være en totalleverandør innen elektrikertjenester på det norske markedet. Dette har vi lyktes med, og vi ekspanderer vår business, kunnskap og rekkevidde hver dag.

 

Kontakt oss

Dersom du har spørsmål eller andre henvendelser, kan du kontakte oss via vårt kontaktskjema. Vi ser frem til å høre fra deg og hvordan vi kan bistå deg med våre tjenester i Oslo og omegn.