Elektrikervakt Oslo

Feil med elektriske anlegg kan skje når som helst, og det er viktig at disse fikses så fort som mulig for å unngå brannfarer eller utbredelse av skadene.

En 24/7 elektrikervakt kan tilby sine tjenester i slike situasjoner døgnet rundt. Hos Lysteknikk er elektrikervakt en tjeneste vi tilbyr bedrifter og privatpersoner.

 

Hva jobben innebærer

Ved å ha en elektrikervakt tilgjengelig døgnet rundt i Oslo kan vi hos Lysteknikk hjelpe deg i situasjoner der en profesjonell elektriker må utføre arbeidet. Vi hjelper deg med ditt elektriske anlegg om det skulle ha skjedd en jordfeil eller eventuelle andre anleggsfeil.

Vi har Oslos beste responstid og er hos deg innen en time ved behov for akutt hjelp. Vi pleier å si at Lysteknikk er våken mens resten av Oslo sover, og med oss kan du føle deg trygg hvis noe skulle gå galt.

Våre Elektrikervakter er tilgjengelig over hele Oslo og utfører sjekk både i private og offentlige bygg.

Hva kan du selv gjøre ved feil?

Før du tar kontakt med en av våre elektrikere, kan det være hensiktsmessig å ta en titt på hva feilen kan være.

Først og fremst burde du trekke ut alle stikkontakter som kan være knyttet til jordfeilen. Dette kan for eksempel være varmeovner, vifter, belysning varmekabler osv. Deretter kan du sette på jordfeilautomaten igjen og plugge inn de forskjellige apparatene en etter en. Gjør dette til jordfeilautomaten bryter ut igjen. Slik vet du hvilket apparat som kan være skylden til den elektriske feilen. Sørg for at apparatet er skrudd av før en profesjonell kan fikse problemet.

Les mer: “Jordfeilbryter”

Dersom denne prosedyren ikke fungerer, kan det hende at det er en feil på den faste installasjonen. I slike tilfeller må du kontakte Lysteknikk så fort som mulig, slik at en elektrikervakt kan ordne problemet.

Les: “Hva du kan gjøre ved elektrisk feil”.

Våre satsingsområder og divisjoner

Vårt selskap satser på kvalitet og oppfølging. Det betyr at etter våre elektrikere har installert for eksempel et elektrisk anlegg, kan du forvente at den samme installatøren vil følge opp anlegget for å forsikre deg om at alt fungerer som det skal. Vi gjør også våre innkjøp direkte fra produsenter og samarbeider med ledende leverandører innen de tjenestene vi tilbyr.             

LT datasenter omhandler bygging av tidsriktige og kostnadseffektive datarom løsninger.

LT Sikkerhet handler om å ivareta kundenes verdier og medarbeidere.

Hos Lysteknikk har vi stort fokus på service, kontroll og vedlikehold.

Vi er en leverandør av offentlige institusjoner, næringsbygg og privatbolig prosjekter.

Hos lysteknikk har vi Oslos beste responstid. Vi er hos deg innen en time fra da du ringte.

Vi har egne kontrollører som jobber med termografering og internkontroll av elektriske anlegg, og vi er spesialister innen dette området. Vi leverer el-sjekk til både private og offentlige bygg.

Les mer om våre satsingsområder.

Lysteknikk

Lysteknikk er et selskap etablert i 1994. Selskapet omsetter for 220 millioner i året. Vårt selskap har spesial divisjoner rettet mot sikkerhet, datarom, service og prosjekter.

Har du spørsmål angående våre tjenester kan du ta kontakt via vårt kontaktskjema. Vi holder til i Olaf Helsets vei i Oslo og håper å få høre fra deg!