LT_Datasenter4_03

Service er vårt satsningsområde

Det hjelper lite å bygge verdens beste datarom, om ikke oppfølgingen i form av service og vedlikehold er like bra. Nettopp derfor har vi gjort service og vedlikehold til et satsningsområde for LT Datasenter. God service og vedlikehold er en rimelig forsikring for sikker drift og mot svindyre avbrudd.

Fordelen med å være kunde hos LT Datasenter, er at de som sørger for at datarommet ditt fungerer optimalt, er de samme som var med på å installere det. Siden vi har en satsing på interne opprykk i stedet for å «shoppe» kompetanse, har vi en stabil og motivert gjeng med dataromteknikere. De er faktisk så dedikerte at de til tider går ut over både stillingsbeskrivelse og faste arbeidstider om de aner ugler i mosen i et prosjekt vi har vært engasjert i.

Ettersom alle bedrifters behov er unike, skreddersyr vi en pakkeløsning for service og vedlikehold til hver enkelt kunde, tilpasset de behov og ønsker kunden måtte ha.

I dag har kundene våre etablert ca. 300 små og store serviceavtaler med oss. Blant dem finner du navn som Skatteetaten, Basefarm, Sporveien og Digiplex.

Vi ønsker å bli best i Norge på service og vedlikehold. Det er mer enn et ønske; internt er det faktisk et løfte.