Sentralbord: 23 24 29 00
24/7 døgnvakt: 48 00 00 49

Byggingen av Construction City

“En arena der bygg, anlegg og eindomsbransjen kan jobbe sammen for å løse fremtidens utfordringer.”

Construction City er et av Oslos største pågående byggeprosjekter. Med en visjon å styrke samarbeid i bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen, vil Construction City være med å forme fremtidens samfunn.

Bygget har en størrelse på til sammen 103.000 kvm og består av 11 etasjer. Halvparten av materialene som brukes i byggingen er gjenvunnet eller er ombruksmaterialer. Dette gjør at klimautslippene blir 40% lavere sammenlignet med et referansebygg.

I tillegg til over 100 medlemmer i Construction City-klyngen, skal flere av disse flytte inn i Construction City sine lokaler. Disse inkluderer OBOS, Betonmast, Ellingard Gruppen og AF-gruppen. I byggeprosessen er det over 50 firmaer som er med på å lage dette ambisiøse bygget, inkludert oss i LT på elektro.

I 2025 skal bygget stå klart ved Ulven. Bygget skal gjøre samarbeid for firmaer i bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen lettere, mer effektivt og morsomt. Vi i LT har storkost oss med å være med på å bygge dette fantastiske bygget og vi gleder oss til å se ferdig resultatet!

Produsert og skrevet av Tobias Herfindal

Lysteknikk Elektroentreprenør AS ble etablert i 1994. Selskapet har som formål å være totalleverandør av elektroarbeid på det norske markedet, noe som vi har lykkes godt med.

Hovedkontoret ligger på Skullerud i Oslo.

Totalleverandør av elektroarbeid og datasentre.
En del av
Aktuelt
Innovativ teknologi på Construction City.

Copyright © 2024. Lysteknikk Elektroentreprenør AS . All rights reserved.