LT Datasenter - Bygger fremtidens datarom

LT Sikkerhet - Forspranget ligger i teknikken

LT Service - God service uansett

LT Prosjekt - Fokus på fremtiden

Lysteknikk er våken når andre sover

El - Sjekken - Sammen for din trygghet

LT Datasenter

LT Datasenter bygger tidsriktige og kostnadseffektive dataromløsninger.

 

 

Bygger datasentre for gigantene

Skrevet 01.1.70 av Lysteknikk2

Bygger datasentre for gigantene: – Nå har vi muskler til å ekspandere Få har hørt om oss, men vi har bygget mange av de største datasenterne i Norge. I dag klapper vi oss selv på skulderen, og så skal vi fortsette med å brette opp ermene og levere like profesjonelle datasenterer i året vi er […] Les videre

LT Datasenter : Vi søker en faglig sterk ressurs

Skrevet 01.1.70 av lysteknikk

Vi søker en faglig sterk ressurs til Norges største kompetansemiljø på Datasenter løsninger Er du interessert i å jobbe i en av Norges mest fremad-lente bedrift innen Datasenter bransjen? LT Datasenter er en av Østlandets mest spennende arbeidsplasser, og består av medarbeidere med høy kompetanse innen en lang rekke fagfelt på Datahalls løsninger og leverer […] Les videre

LT Datasenter: Har inngått leveranse avtale med Skatteetaten

Skrevet 01.1.70 av lysteknikk

Skatteetaten er en moderne organisasjon med krevende utfordringer, og ved å vinne disse anbudene i sterk konkurranse med andre aktører, gir det en god indikasjon på at LT Datasenter  både har fremtidens datahallløsninger og de rette menneskelige ressursene. Leveranse: Totalleveranse. Modernisering av datahall bestående av hovedtavle, underfordelinger, UPS-anlegg, SD-anlegg og kjøleanlegg- Les videre

Les alle artikler arrow

Andre kunder vi har bygget for

Om oss

LT Datasenter er og skal være en aktiv partner for kundene sine, og tilby tidsriktige og kostnadseffektive dataromløsninger tilpasset den enkelte kundes forutsetninger og ressurser. Siden vi har en svært stabil arbeidsstokk, kan vi gi kundene våre den fantastiske opplevelsen at det er samme personer som etablerte datasenteret som siden tar seg av service og vedlikehold. År etter år. Kontinuitet er noe sjeldent i vår verden, der karrierehopping og kompetanseshopping er velkjente begreper. Vi satser heller på at egne krefter skal være med oss hele veien, og gir dem derfor muligheter de bare kan drømme om andre steder.

Noen sier de tenker holistisk om kropp og psyke. Vi gjør det samme om datarom og det datarommet skal gjøre for og i en bedrift. Ved å ha alle fagressurser i egen bedrift, kan vi prosjektere, tegne, bygge, innrede og installere, teste og lære opp kundens folk i bruken av et nytt datarom.

img_slider1

Dagens situasjon

I 2006 ble det lagret 161 milliarder gigabytes, i 2010 steg dette tallet til 988 milliarder gigabytes. Fra 2010 til 2020 vil dette tallet 30-dobles.

Behovet for datalagring dobles hver 12. måned. Fra 2000 til 2011 steg antall internettbrukere fra 360 millioner til 2,1 milliarder.

For dagens bedrifter er fleksibilitet et nøkkelord. Flere og flere velger co-location for lagring av sine data. Videotrafikken på mobil er allerede større enn tele- og mobildata i det mobile nettet.

Ca. 10 % av verdens energiforbruk brukes til å drifte servere og annet IT utstyr. Datahaller alene står for 2 % av verdens Co2-utslipp. (Kilde: International Data Corporation).

 

LT_Datasenter_05_03

Kompetanse

LT Datasenters fremste styrke er våre ansatte. Våre medarbeidere har mange års erfaring fra bransjen og bedriften. Nøkkelord for våre medarbeidere er ansvar, engasjement, vilje og det å være dedikert. Legger vi til spesialkompetanse, er listen bortimot komplett.

LT_Datasenter_05_10

Markedet må møte nye og økte krav til fysisk, teknisk og logisk sikkerhet. Rene datainnbrudd og ondsinnet hacking stiller stadig strengere krav til sikkerhetsskallene i datarommene – enten de er virtuelle eller praktiske på stedet.

Du kan være trygg på at vi i LT Datasenter alltid er oppdatert på det siste innen sikkerhet.