Sentralbord: 23 24 29 00
24/7 døgnvakt: 48 00 00 49

Ladestasjon

Med en elbilladestasjon kan du dra nytte av grønn energi og redusere ditt økologiske fotavtrykk enda mer.
Laderen som følger med elbilen, kalles en nødlader. Den kan benyttes til å lade bilen i unntakstilfeller, men skal ikke være din faste løsning. En vanlig stikkontakt og ledning er ikke dimensjonert for den store belastningen det er å lade en elbil hver dag.

Når det kommer til prisen for lading, kan man si at det i gjennomsnitt koster mellom 20 og 30 kroner å fullade bilen. Denne prisen påvirkes av en rekke faktorer, blant annet strømavtalen din, bilen din, kjøremønsteret ditt og til og med temperaturen; det tar noe lengre tid å lade når det er kaldt. Hvis vi går ut ifra en strømpris på 1 krone per kWh (inkludert nettleie), og at du kjører om lag 10.000 kilometer i året, vil drivstoffkostnadene dine komme på 2.000 kroner.

Fra og med januar 2021 ble det innført lovfestet laderett for beboere i borettslag og sameier. Visste du at borettslaget eller sameiet må ha en saklig grunn for å kunne nekte installering av elbillader?

Vi leverer ladestasjoner enkeltvis til store ladeanlegg med mulighet for laststyring og avlesning.
Send oss en uforpliktende forespørsel:
Kontaktskjema
Lysteknikk Elektroentreprenør AS ble etablert i 1994. Selskapet har som formål å være totalleverandør av elektroarbeid på det norske markedet, noe som vi har lykkes godt med.

Hovedkontoret ligger på Skullerud i Oslo.

Totalleverandør av elektroarbeid og datasentre.
En del av
Aktuelt
LT-Prosjekt: Hvor sikkert er el-anlegget ditt?
El-Sjekken: Bruker du skjøteledninger?

Copyright © 2024. Lysteknikk Elektroentreprenør AS . All rights reserved.