LT Sikkerhet - Forspranget ligger i teknikken

LT Datasenter bygger fremtidens datarom

LT Service - God service uansett

LT Prosjekt - Fokus på framtiden

Lysteknikk er våken når andre sover

El-sjekken - Sammen for din trygghet

LT Sikkerhet

LT Sikkerhet ivaretar våre kunders medarbeidere og verdier

Gjennom gode løsninger skaper vi trygghet og merverdi for våre kunder. Et sikkerhetskonsept fra LT Sikkerhet er en kombinasjon av flere typer sensorer basert på kunden sine behov. ROS analyse i samarbeid med våre kunder hjelper oss å sikre en riktig løsning. Vår leveranse har riktig kvalitet til avtalt tid og pris. .

LT-Sikkerhet: Hvem vokter gullet i din bedrift?

Skrevet 01.1.70 av lysteknikk

Vi gir deg tryggheten du ønsker. Hva er gullet i din bedrift? Hvordan bruker du gullet ditt og hvem kan være ute etter verdiene dine? Alle vet at siste mann på jobb  eller hjemme må sette på alarmen og låse døra. Dette er likevel ikke noe hinder for kriminelle i å trenge seg inn i […] Les videre

Les alle artikler arrow

Hvorfor oss?

Våre ansatte

Er vår største styrke og vi har en sterk tradisjon for intern rekruttering til lederstillinger. Slik sikrer vi at ansatte på alle nivåer har kompetanse og relevant erfaring innen våre fagfelt. Vi arbeider kontinuerlig med videreutdanning og sertifisering av våre teknikkere for å holde tritt med den tekniske utviklingen i bransjen.

Lang erfaring og fagkunnskap

I første divisjon gir oss kraft og gjennomføringsevne for de store prosjektene. Etter snart 20-års vellykket drift erfarer vi at selskapet foretrekkes som samarbeidspartner av kunder, så vel som av leverandører. Dette er vi stolte av!

En fleksibel og smidig organisasjon

Og tilpasser oss enkelt de behov kunden har til oss som leverandør. Vi har stor kapasitet i forhold til oppdragsmengde, og baserer oss på innleide mannskaper for å bistå ved de største prosjektene. Slik sikrer vi en forutsigbar arbeidsplass for våre faste ansatte, og har aldri permittert ansatte som følge av konjunktursvingninger. Vi benytter alltid egne baser, som ivaretar Lysteknikk.

Vi leverer installasjoner til avtalt tid og med en høy kvalitet

Én kontaktperson. Når dere har opprettet en kontakt hos oss, får dere kun ett menneske å forholde dere til. Tanken bak dette, er å gjøre kommunikasjonen enda smidigere både for dere og for oss.

prosjekt-10

Forretningside

Vår forretningside er at vi skal levere varer og tjenester i takt med bransjens tekniske utvikling med fokus på kvalitet, sikkerhet og økonomisk besparelse. Vi ønsker et langvarig forhold til våre kunder, for et gjensidig og lønnsomt samarbeid.

Sertifiseringer

LT Sikkerhet har:

• DNV-GL foretakssertifikat som dekker NEK 405-1 Elektrotermografi, NEK 405-2 Brannforebyggende el-kontroll bolig og NEK 405-3 El-kontroll næring.

• Sentralgodkjenning for prosjektering og utførelse av brannvarsling, nødlys og ledesystemer i tiltaksklasse 3.FG-760 foretakssertifikat som dekker Prosjektering, Installasjon, Tekniker og Kontroll av automatiske brannalarmanlegg.

logo