Sentralbord: 23 24 29 00
24/7 døgnvakt: 48 00 00 49

LT-sikkerhet

Vi utfører alle typer installasjoner, fra enkle serviceoppdrag til større og kompliserte anlegg innen privat, næring og industri. Vi ønsker også at du som kunde skal oppleve at du får levert den varen du ønsker og dette til rett tid. Vi påtar oss både små og store serviceoppdrag for deg.

Tjenester

EL-kontroll
Reparasjon varmekabel
Termografering
Årskontroll Adgangskontroll ITV
Årskontroll
Brann og nødlys

Om LT-sikkerhet

Hvorfor oss?

Gjennom gode løsninger skaper vi trygghet og merverdi for våre kunder. Et sikkerhetskonsept fra LT Sikkerhet er en kombinasjon av flere typer sensorer basert på kunden sine behov. ROS analyse i samarbeid med våre kunder hjelper oss å sikre en riktig løsning. Vår leveranse har riktig kvalitet til avtalt tid og pris. .
Våre ansatte
Er vår største styrke og vi har en sterk tradisjon for intern rekruttering til lederstillinger. Slik sikrer vi at ansatte på alle nivåer har kompetanse og relevant erfaring innen våre fagfelt. Vi arbeider kontinuerlig med videreutdanning og sertifisering av våre teknikkere for å holde tritt med den tekniske utviklingen i bransjen.
Lang erfaring og fagkunnskap
I første divisjon gir oss kraft og gjennomføringsevne for de store prosjektene. Etter snart 20-års vellykket drift erfarer vi at selskapet foretrekkes som samarbeidspartner av kunder, så vel som av leverandører. Dette er vi stolte av!
En fleksibel og smidig organisasjon
Og tilpasser oss enkelt de behov kunden har til oss som leverandør. Vi har stor kapasitet i forhold til oppdragsmengde, og baserer oss på innleide mannskaper for å bistå ved de største prosjektene. Slik sikrer vi en forutsigbar arbeidsplass for våre faste ansatte, og har aldri permittert ansatte som følge av konjunktursvingninger. Vi benytter alltid egne baser, som ivaretar Lysteknikk.
Vi leverer installasjoner til avtalt tid og med en høy kvalitet
Én kontaktperson. Når dere har opprettet en kontakt hos oss, får dere kun ett menneske å forholde dere til. Tanken bak dette, er å gjøre kommunikasjonen enda smidigere både for dere og for oss.
Forretningside
Vår forretningside er at vi skal levere varer og tjenester i takt med bransjens tekniske utvikling med fokus på kvalitet, sikkerhet og økonomisk besparelse. Vi ønsker et langvarig forhold til våre kunder, for et gjensidig og lønnsomt samarbeid.

Sertifiseringer

LT Sikkerhet har:

• DNV-GL foretakssertifikat som dekker NEK 405-1 Elektrotermografi, NEK 405-2 Brannforebyggende el-kontroll bolig og NEK 405-3 El-kontroll næring.

• Sentralgodkjenning for prosjektering og utførelse av brannvarsling, nødlys og ledesystemer i tiltaksklasse 3.FG-760 foretakssertifikat som dekker Prosjektering, Installasjon, Tekniker og Kontroll av automatiske brannalarmanlegg.

Kontakt oss

Kontaktskjema
Lysteknikk Elektroentreprenør AS ble etablert i 1994. Selskapet har som formål å være totalleverandør av elektroarbeid på det norske markedet, noe som vi har lykkes godt med.

Hovedkontoret ligger på Skullerud i Oslo.

Totalleverandør av elektroarbeid og datasentre.
En del av
Aktuelt
LT-Prosjekt: Hvor sikkert er el-anlegget ditt?
El-Sjekken: Bruker du skjøteledninger?

Copyright © 2024. Lysteknikk Elektroentreprenør AS . All rights reserved.