Sentralbord: 23 24 29 00
24/7 døgnvakt: 48 00 00 49

EL-sjekken

El-sjekk for sikkerhets skyld

Beskrivelse

Det brenner mye i Norge. Mye skyldes uvettig bruk av “fyrstikker”, men statistikk viser også at 4 av 10 boligbranner skyldes feil i det elektriske anlegget.

Når vi er rundt i de tusen hjem, ser vi mange “kreative løsninger”. Den forrige eieren av huset – fikset litt på si, men det vet ikke du.

Andre steder legger vi merke til at man i det gamle nyrenoverte huset simpelthen hadde glemt å se over det elektriske.

Hvordan ser det ut hos deg?

Er du usikker?

Vi har ikke tenkt til å prakke på deg en rådyr El-sjekk som du ikke skjønner meningen med.
Det vi ønsker å fortelle deg er at det er både trygt og billig å få oversikt over tingenes tilstand.
Få et konkret dokument i hånden som du kan stole på. Vi vet at mange får lavere forsikringspremie med en dokumentert el-sjekk å vise til.

Men det viktigste er dette: Du kan sove godt om natten, vel vitende om at det elektriske anlegget i ditt hjem er “up to date”, og med det, få en billig livsforsikring.

Kontakt oss for en trygg El-sjekk.

Bestill EL – SJEKK

Sjekken gjennomføres av en av våre montører, som foretar kontroll av det elektriske anlegget. Kontrollen omfatter også brannsikkerhet. Kontrollpunktene i el-sjekken bygger på statistikk over punkter i det elektriske anlegget som oftest forårsaker brann og personskader.

El-sjekken sikrer hjem og verdier, og gir deg en tryggere hverdag. Samtidig kan du oppnå rabatter på hjem-/villaforsikring hos ditt forsikringsselskap. Ved gjennomført el-sjekk når eventuelle feil og mangler er utbedret.

Øket sikkerhet, er ditt ansvar.

Ja, det er faktisk slik. Eieren og brukeren av en bolig er begge ansvarlig for at det elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand og at det vedlikeholdes skikkelig av autoriserte fagfolk.

El – ulykker rammer tilsynelatende tilfeldig.
Du kan unngå de fleste feilkilder hvis du er ditt ansvar bevisst og sørger for å vedlikeholde elanlegget.

Har du et el – sikkert hjem ?

Her har du en brosjyre du kan laste ned, for å sjekke hjemmet ditt. Last ned forbrukersjekken. Ta testen på siste side og se selv om du trenger å kontakte Romerike Elektro for en gjennomgang av en fagmann

Kontakt oss

Kontaktskjema
Lysteknikk Elektroentreprenør AS ble etablert i 1994. Selskapet har som formål å være totalleverandør av elektroarbeid på det norske markedet, noe som vi har lykkes godt med.

Hovedkontoret ligger på Skullerud i Oslo.

Totalleverandør av elektroarbeid og datasentre.
En del av
Aktuelt
LT-Prosjekt: Hvor sikkert er el-anlegget ditt?
El-Sjekken: Bruker du skjøteledninger?

Copyright © 2024. Lysteknikk Elektroentreprenør AS . All rights reserved.