LT Prosjekt - Fokus på fremtiden

LT Datasenter - Bygger fremtidens datarom

LT Service - God service uansett

LT Sikkerhet -Forspranget ligger i teknikken

El - Sjekken - Sammen for din trygghet

LT Prosjekt

En totalleverandør av elektro innen næringsbygg, offentlige institusjoner og privatbolig prosjekter

Vi tilbyr totalleveranse på det elektrotekniske anlegget inkludert tele og data. Det betyr at dere får alt du trenger på ett sted, noe som gjør jobben enklere for dere, og mer interessant for oss. Tanken vår er at vi skal være våkne og litt lure, og våge å tenke annerledes hvis det trengs. Målet er å komme opp med løsninger som både er intelligente og kreative. I tillegg er det viktig for oss at dere er fornøyd med tempoet og gjennomføringen.

Det er kanskje grunnen til at Lysteknikk også har ord på seg for å levere raskt og effektivt. Summert opp med 25 års erfaring, tørr vi beskjedent påstå at dere stiller sterkt når dere velger Lysteknikk.

Lysteknikk Elektroentreprenør innhenter stor kontrakt

Skrevet 01.1.70 av Lysteknikk2

Avdeling Prosjekt i Lysteknikk AS har innhentet storkontrakt på leveranse av elektro på storsatsingen utbygningen av Økern Portal i regi av Byggherre Vedal AS og Oslo Pensjonsforsikring. ca.55000 kvadratmeter store Økern Portal er mye mer enn et kontor- og næringsbygg. Det skal bli en naturlig del av bylivet i Hovinbyens sentrum. Økern Portal skal være […] Les videre

LT Prosjekt : Youngskvartalet AS

Skrevet 01.1.70 av lysteknikk

Lysteknikk avd Prosjekt har inngått leveranse avtale på elektro arbeider til Veidekkets prosjekt Yongskvartalet AS Oppdragsgiver: Veidekke Kunde: Youngskvartalet AS Oppdrag: Rehab av bygårder + tilbygg på totalt 7000 kvm, kontorer + serveringslokaler mot Youngstorget Kontraktssum: 12 mill. Overleveres: Sept 17   De tre murgårdene Torggata 13, Youngsgate 7 og Youngsgate 9 ble oppført i [ Les videre

LT-Prosjekt: «Globe of Leaves»

Skrevet 01.1.70 av lysteknikk

Lysteknikk Avd. prosjekt  har hatt et spennende samarbeid med Yara International og billedhugger Geir Stormoen fra Elverum. . Arbeider har bestått av graving og støping av fundament samt lyssetting og montering av utsmykningen. Utsmykningen er montert på Yara House i Oslo og har fått navnet «Globe of Leaves»   Les videre

LT-Prosjekt: Hvor sikkert er el-anlegget ditt?

Skrevet 01.1.70 av lysteknikk

Vi påstår: Vi omgir oss med stadig flere elektriske apparater og mer teknologi. El-anlegget i mange boliger er ikke tilpasset dagens energiforbruk. I juletiden er belastningen stor og overbelastede el-anlegg kan føre til brann. – Som boligeier, eller bruker, er man ansvarlig for at det elektriske anlegget er i orden. Bruk alltid en godkjent elektroinstallatør. […] Les videre

Les alle artikler arrow

Andre kunder vi har bygget for

Hvorfor oss?

Våre ansatte

Er vår største styrke og vi har en sterk tradisjon for intern rekruttering til lederstillinger. Slik sikrer vi at ansatte på alle nivåer har kompetanse og relevant erfaring innen våre fagfelt. Vi arbeider kontinuerlig med videreutdanning og sertifisering av våre teknikkere for å holde tritt med den tekniske utviklingen i bransjen.

Lang erfaring og fagkunnskap

I første divisjon gir oss kraft og gjennomføringsevne for de store prosjektene. Etter snart 20-års vellykket drift erfarer vi at selskapet foretrekkes som samarbeidspartner av kunder, så vel som av leverandører. Dette er vi stolte av!

En fleksibel og smidig organisasjon

Og tilpasser oss enkelt de behov kunden har til oss som leverandør. Vi har stor kapasitet i forhold til oppdragsmengde, og baserer oss på innleide mannskaper for å bistå ved de største prosjektene. Slik sikrer vi en forutsigbar arbeidsplass for våre faste ansatte, og har aldri permittert ansatte som følge av konjunktursvingninger. Vi benytter alltid egne baser, som ivaretar Lysteknikk.

Vi leverer installasjoner til avtalt tid og med en høy kvalitet

Én kontaktperson. Når dere har opprettet en kontakt hos oss, får dere kun ett menneske å forholde dere til. Tanken bak dette, er å gjøre kommunikasjonen enda smidigere både for dere og for oss.

slider

Forretningside

Vår forretningside er at vi skal levere varer og tjenester i takt med bransjens tekniske utvikling med fokus på kvalitet, sikkerhet og økonomisk besparelse. Vi ønsker et langvarig forhold til våre kunder, for et gjensidig og lønnsomt samarbeid.