Sentralbord: 23 24 29 00
24/7 døgnvakt: 48 00 00 49

Elektro næring

Vår profesjonelle elektroinstallasjonstjeneste er din pålitelige partner for å oppnå dette, uansett om du bygger et nytt næringsbygg eller oppgraderer eksisterende systemer.
Elektroinstallasjon i næringsbygg refererer til planleggingen, installasjonen, vedlikeholdet og styringen av elektriske systemer i kommersielle bygninger eller næringsbygg. Dette inkluderer en rekke elektriske komponenter og systemer som er nødvendige for å sikre at bygningen fungerer trygt, effektivt og i samsvar med gjeldende forskrifter. Her er noen viktige aspekter ved elektroinstallasjon i næringsbygg:

1. Elektriske kretser: Installasjon av elektriske kretser og strømforsyning for belysning, stikkontakter, maskiner, HVAC-systemer og annet elektrisk utstyr i bygningen.

2. Sikkerhet: Sørge for at elektriske installasjoner er trygge ved å implementere jordfeilbrytere, overspenningsvern og annen beskyttelse mot elektriske farer.

3. Belysning: Design og installasjon av belysningssystemer som er energieffektive og gir riktig belysning for ulike områder i næringsbygget.

4. Energiforsyning og distribusjon: Elektrisk kraft må leveres fra en ekstern kilde til bygningen, og deretter distribueres til de ulike områdene og apparatene i bygningen.

5. Nødstrømforsyning: Installasjon av nødstrømsystemer, som generatorer og UPS (uninterruptible power supply), for å opprettholde kritiske funksjoner i tilfelle strømbrudd.

6. Automasjon og kontroll: Implementering av automatiseringssystemer for styring av belysning, klimakontroll og andre elektriske funksjoner for å øke energieffektiviteten og komforten i bygningen.

7. Data- og kommunikasjonssystemer: Installering av nettverkskabler, telefonlinjer og annen infrastruktur for data- og kommunikasjonstjenester i næringsbygget.

8. Samsvar med forskrifter: Sikre at alle elektroinstallasjoner overholder lokale, nasjonale og internasjonale forskrifter og standarder for elektrisk sikkerhet og effektivitet.

9. Vedlikehold: Rutinemessig vedlikehold og inspeksjoner for å sikre at elektriske systemer fungerer feilfritt og sikkert over tid.

10. Energieffektivitet: Implementere energieffektive teknologier og løsninger for å redusere energiforbruket og miljøpåvirkningen til næringsbygget.

Det er viktig å engasjere kvalifiserte elektrikere eller elektroingeniører for å planlegge og utføre elektroinstallasjonen i næringsbygg, da dette vil bidra til å sikre at arbeidet utføres riktig og i samsvar med gjeldende forskrifter. Elektriske installasjoner i næringsbygg er avgjørende for å opprettholde sikkerheten og funksjonaliteten til bygningen, samtidig som den oppfyller de spesifikke behovene til virksomheten som opererer der.
Send oss en uforpliktende forespørsel:
Kontaktskjema
Lysteknikk Elektroentreprenør AS ble etablert i 1994. Selskapet har som formål å være totalleverandør av elektroarbeid på det norske markedet, noe som vi har lykkes godt med.

Hovedkontoret ligger på Skullerud i Oslo.

Totalleverandør av elektroarbeid og datasentre.
En del av
Aktuelt
LT-Prosjekt: Hvor sikkert er el-anlegget ditt?
El-Sjekken: Bruker du skjøteledninger?

Copyright © 2024. Lysteknikk Elektroentreprenør AS . All rights reserved.