LT Service - God service uansett

LT Datasenter - bygger fremtidens datarom

LT Sikkerhet - Forspranget ligger i teknikken

LT Prosjekt -Fokus på fremtiden

El- sjekken -Sammen for din trygghet

LT Service

Stor kapasitet innen service, vedlikehold og kontroll.

LT Service har erfarne servicemontører som er på veien for å yte den beste service for våre kunder.

Vi utfører alle typer installasjoner, fra enkle serviceoppdrag til større og kompliserte anlegg innen privat, næring og industri.

Vi ønsker også at du som kunde skal oppleve at du får levert den varen du ønsker og dette til rett tid. Vi påtar oss både små og store serviceoppdrag for deg.

LT Service samarbeider også  tett med de andre avdelingene i Lysteknikk. Etter overlevering fortsetter samarbeidet med kunden, og tilbyr gode rammeavtaler for IDV (Investering, Drift og Vedlikehold). Ved å utvikle konsept tilpasset kundenes individuelle behov, legger vi grunnlaget for en sikker og effektiv drift av små og store virksomheter.

LT-Service: Serviceavtale – din trygghet

Skrevet 01.1.70 av lysteknikk

Lysteknikk avd. Service legger stor vekt på oppfølging og service på allerede leverte prosjekter. Gjennom serviceprogrammet Trygg Service tilbyr vi deg som kunde en serviceavtale som gir deg den beste servicen på dine tekniske anlegg. Våre serviceavtaler dekker opp våre kunders krav til vedlikehold og ettersyn av tekniske anlegg i henhold til gjeldende lover og […] Les videre

LT Service utfører serviceavtaler

Skrevet 01.1.70 av lysteknikk

Vi har har egen serviceavdeling som følger opp serviceavtaler knyttet til avsluttede bygg- og anleggsprosjekter, samt utfører nye løpende serviceoppdrag for private kunder, småbedrifter, landbruk osv. Vi bistår kunden med en regelmessig gjennomgåelse av bedriftens elektriske anlegg og utstyr av fagfolk med elektrokompetanse, som samtidig kan gi råd og veiledning, informere om ny teknologi o Les videre

Les alle artikler arrow

Hvorfor oss?

Våre ansatte

Er vår største styrke og vi har en sterk tradisjon for intern rekruttering til lederstillinger. Slik sikrer vi at ansatte på alle nivåer har kompetanse og relevant erfaring innen våre fagfelt. Vi arbeider kontinuerlig med videreutdanning og sertifisering av våre teknikkere for å holde tritt med den tekniske utviklingen i bransjen.

Lang erfaring og fagkunnskap

I første divisjon gir oss kraft og gjennomføringsevne for de store prosjektene. Etter snart 20-års vellykket drift erfarer vi at selskapet foretrekkes som samarbeidspartner av kunder, så vel som av leverandører. Dette er vi stolte av!

En fleksibel og smidig organisasjon

Og tilpasser oss enkelt de behov kunden har til oss som leverandør. Vi har stor kapasitet i forhold til oppdragsmengde, og baserer oss på innleide mannskaper for å bistå ved de største prosjektene. Slik sikrer vi en forutsigbar arbeidsplass for våre faste ansatte, og har aldri permittert ansatte som følge av konjunktursvingninger. Vi benytter alltid egne baser, som ivaretar Lysteknikk.

Vi leverer installasjoner til avtalt tid og med en høy kvalitet

Én kontaktperson. Når dere har opprettet en kontakt hos oss, får dere kun ett menneske å forholde dere til. Tanken bak dette, er å gjøre kommunikasjonen enda smidigere både for dere og for oss.

shutterstock_190603592

Forretningside

Vår forretningside er at vi skal levere varer og tjenester i takt med bransjens tekniske utvikling med fokus på kvalitet, sikkerhet og økonomisk besparelse. Vi ønsker et langvarig forhold til våre kunder, for et gjensidig og lønnsomt samarbeid.