LT Service - God service uansett

LT Datasenter - bygger fremtidens datarom

LT Sikkerhet - Forspranget ligger i teknikken

LT Prosjekt -Fokus på fremtiden

El- sjekken -Sammen for din trygghet

LT Service

Stor kapasitet innen service, vedlikehold og kontroll.

LT Service samarbeider tett med de andre divisjonene i Lysteknikk. Etter overlevering fortsetter samarbeidet med kunden, og tilbyr gode rammeavtaler for IDV (Investering, Drift og Vedlikehold). Ved å utvikle konsept tilpasset kundenes individuelle behov, legger vi grunnlaget for en sikker og effektiv drift av små og store virksomheter.

LT-Service: Serviceavtale – din trygghet

Skrevet 01.1.70 av lysteknikk

Lysteknikk avd. Service legger stor vekt på oppfølging og service på allerede leverte prosjekter. Vår filosofi er at fornøyde kunder vender tilbake, og vi har mange faste servicekunder som har vært med oss i en årrekke Vår brede kompetanse innen alle fagområder, gjør at vi kan tilby alle typer serviceavtaler. Vi har i tillegg et […] Les videre

LT Service:

Skrevet 01.1.70 av lysteknikk

Nyheter om oss vil du kunne se her innen kort tid Les videre

Les alle artikler arrow

Hvorfor oss?

Våre ansatte

Er vår største styrke og vi har en sterk tradisjon for intern rekruttering til lederstillinger. Slik sikrer vi at ansatte på alle nivåer har kompetanse og relevant erfaring innen våre fagfelt. Vi arbeider kontinuerlig med videreutdanning og sertifisering av våre teknikkere for å holde tritt med den tekniske utviklingen i bransjen.

Lang erfaring og fagkunnskap

I første divisjon gir oss kraft og gjennomføringsevne for de store prosjektene. Etter snart 20-års vellykket drift erfarer vi at selskapet foretrekkes som samarbeidspartner av kunder, så vel som av leverandører. Dette er vi stolte av!

En fleksibel og smidig organisasjon

Og tilpasser oss enkelt de behov kunden har til oss som leverandør. Vi har stor kapasitet i forhold til oppdragsmengde, og baserer oss på innleide mannskaper for å bistå ved de største prosjektene. Slik sikrer vi en forutsigbar arbeidsplass for våre faste ansatte, og har aldri permittert ansatte som følge av konjunktursvingninger. Vi benytter alltid egne baser, som ivaretar Lysteknikk.

Vi leverer installasjoner til avtalt tid og med en høy kvalitet

Én kontaktperson. Når dere har opprettet en kontakt hos oss, får dere kun ett menneske å forholde dere til. Tanken bak dette, er å gjøre kommunikasjonen enda smidigere både for dere og for oss.

shutterstock_190603592

Forretningside

Vår forretningside er at vi skal levere varer og tjenester i takt med bransjens tekniske utvikling med fokus på kvalitet, sikkerhet og økonomisk besparelse. Vi ønsker et langvarig forhold til våre kunder, for et gjensidig og lønnsomt samarbeid.