Sentralbord: 23 24 29 00
24/7 døgnvakt: 48 00 00 49

Årskontroll – Adgangskontroll ITV

Årlig kontroll sikrer at alle komponenter fungerer optimalt, og at du alltid har full kontroll over hvem som har tilgang til dine lokaler.
Adgangskontroll og ITV (kameraovervåkning) består av mange komponenter som kan svikte hvis det ikke får jevnlig ettersyn. En serviceavtale gir stabil drift, trygghet for brukerne og visshet om at regelverket overholdes.

Hensikten med en serviceavtale er å få en gjennomgang, for å sjekke om ting fungerer som det skal. De opererer jo i samspill, og et ettersyn må sees i sammenheng. Programvareoppdatering, lisenser etc.

Forskrift om brannforebygging (FOB) er i seg selv en grunn til å inngå en serviceavtale. Her er det tydelige krav til sjekk av rømningsveier. Det handler om både funksjonstest av adgangssystemet og praktiske forhold, som at rømningsveier ikke er blokkert. Disse har kritiske funksjoner og kan derfor ikke svikte når det gjelder.

Du som har ansvaret for driften av bygget reduserer risikoen for uventede praktiske og økonomiske overraskelser.
Send oss en uforpliktende forespørsel:
Kontaktskjema
Lysteknikk Elektroentreprenør AS ble etablert i 1994. Selskapet har som formål å være totalleverandør av elektroarbeid på det norske markedet, noe som vi har lykkes godt med.

Hovedkontoret ligger på Skullerud i Oslo.

Totalleverandør av elektroarbeid og datasentre.
En del av
Aktuelt
LT-Prosjekt: Hvor sikkert er el-anlegget ditt?
El-Sjekken: Bruker du skjøteledninger?

Copyright © 2024. Lysteknikk Elektroentreprenør AS . All rights reserved.